Aron Dønnum (Instagram)

I Belgia, hvor de graver ned sine synder i hagen og klipper gresset med neglesaks er de ikke vant til en tatovert kar som aldri holder tilbake, verken på banen eller utenfor. – Kultursjokket både for Aron Dønnum og for sedate belgiere var stort og da prestasjonene på banen etter en stund pekte nedover var det klart for en god dose med pepper.

Høyrevingen som lagte godt med liv også i sin tid i Vålerenga fortsatte i samme stil etter han for 8.måneder siden ble solgt til Standard Liège for 15 millioner kroner. Rett før avreise til Norge Kevin Sauvage i den belgiske avisen La Dernière Heure at Dønnum og viste «hårreisende» og «skammelige» holdninger.

Dramaet til Belgia skriver ikke Vålerenga noe om på sine sider, derimot skriver de at Dønnum drømmer om landslagscomeback og gleder seg til å spille foran Vålerenga-fansen igjen.

Les: Manchester United vil inkludere spiss i Harry Kane-overgang

Standard Liége nærmer seg slutten på sesongen og da åpna muligheten seg. Den grep han med begge «beina» og nå skal Aron Dønnum ikle seg den kongeblå drakta igjen!

Se intervju med den hjemvendte «bråkmakeren» her!

Låneavtalen med belgierne gjelder til sommeren og hovedpersonen selv gleder seg enormt til de kommende månedene i klubben i sitt hjerte. – Planen er at «etter ferien» i Norge skal Aron Dønnum tilbake til Standard Liège.