(foto: messi, twitter)

Ryktene sirkulerte i morges om Messi. Flere journalister avkrefter ryktene om at Barcelona vil forsøke å bringe Messi tilbake til Camp Nou i januar,og det er angivelig ingen sjanse for at argentineren forlater Paris Saint-Germain før neste sommer.

Sport rapporterte at Barcelonas mål er å signere Messi i vintervinduet, og dra nytte av La Ligas 1/1-regel da de fortsatt er under denne sesongen.

Sviktet av United: Får endelig sjansen hos en toppklubb

1/1-regelen sier at for hver €1 et spansk lag bruker i markedet må de generere €1 i retur.

En overgang vil være vanskelig av en rekke årsaker, men den katalanske klubben vil prøve å bringe legenden tilbake så fort som mulig.

SISTE: Hazard på vei tilbake til Premier League

Etter ryktene rapporterte Ben Jacobs at det ikke er noen sannhet i dem, og at Messi vil bestemme fremtiden hans etter VM.

CBS-reporteren uttaler at det ikke er noen sjanse for at han vil forlate midt i sesongen selv om han velger å ikke fornye seg med PSG på slutten av sesongen.

Messi er uten kontrakt neste sommer, men har opsjon på ett år til i Paris.

Barcelona-legenden fikk aldri tatt farvel som han fortjener i Barcelona og vil nå kanskje komme tilbake for noen sesonger til for å avslutte karrieren på stadion som så ham bli verdens beste spiller noensinne.

Men før den tid skal Messi prøve å sikre det ene trofeet han mangler i hans siste VM i Qatar.