Gennaro Gattuso on fire - always.

Gennaro Gattuso har etablert seg i La Liga som Valencia-trener, og har med fem poeng avstand til Europaligabilletten etter elleve kamper vist han er rett mann for klubben. For det italenske fotballikonet er det selvfølgelig ikke nok med «hederlig innsats». I januar skal Valencia putte på med de rette forsterkningene som skal gi treneren troppen til å holde helt inn.

Ifølge Todofichajes har Gattuso gitt beskjed til Valencia-styret om at han trenger tre nye spillere i januar, én av spillerne befinner seg på Old Trafford. Det meste er sagt og skrevet om Donny van de Beeks kronglete vei under Solskjær, så Rangnick, så Ten Hag. Ifølge det spanske mediet har Valencia en sterk interesse for å hente den nederlandske midtbanespilleren til La Liga.

LES: Avkrefter rykter om Messi

Inter Milan og Leicester har begge vært linket til Van de Beek, som spilte forrige Premier League-kamp i august mot Liverpool, satt på benken mot Southampton og Leicester, før en skade satte alt på vent. På torsdag var 25-åringen tilbake med mot Sheriff hvor han rakk noen løpeturer i løpet av de elleve minuttene på kamparenaen.

Ten Hag sa etter Sheriff-kampen at: «Han vil få sine sjanser», men nesten identisk ordlyd kom fra Solskjær i sin tid uten at det gikk fra ord til handling. Med Casemiro, Fred, McTominay, Fernandes og Eriksen foran seg i spilletidskøen, er det ingen som blir overrasket hvis Van de Beek presser frem en exit i 2023.

LES OGSÅ: Tidligere engelsk landslagstrener: Helt ufattelig at Man United ikke bruker Harry Maguire!

Ifølge Todofichajes står Gattuso og Valencia klar.