Danny Ings

Steven Gerrard har allerede begynt å legge sine overgangsplaner for sommeren, med opptil åtte spillere som kan forlate klubben og tre store signeringer!

Den tidligere engelske landslagskapteinen har fått oversikten over troppen han arvet fra Dean Smith og har bestemt seg for å oppgradere. Gerrard er forberedt på å lytte til tilbud på noen overraskende navn, da han ser ut til å ville sette sitt preg på klubben.

Den intense innspurten i Premier League er i gang og du kan spille på hvem som vinner tittelen hos ComeOn. Manchester City ligger ett poeng foran Gerrards gamle klubb Liverpool. Aston Villa ligger trygt plassert midt på tabellen uten å være i fare for å rykke ned, men er også skuffende langt unna å kvalifisere seg for Europa.

Han vil få støtte på overgangsmarkedet i sommer – men vil prøve å generere så mye penger han kan for å finansiere sine ambisiøse planer. Øverst på listen hans er en ny midtstopper og defensiv midtbanespiller, en samt ren spiss fra øverste hylle.

SISTE: Arsenal og Manchester United kjemper om Neves

Han vil teste Liverpools vilje til å beholde Joe Gomez og Brighton kan forvente fornyet interesse for Yves Bissouma. Det er de to øverste målene hans, og han er villig til å betale for en spydspiss hvis han finner en som passer budsjettet. Fremtiden til lånesoldaten Philippe Coutinho diskuteres også – men lønnen på £425 000 i uken som den lille brasilianeren nyter godt av på Camp Nou er langt over Villas budsjett.

Newcastle har lenge vært linket til den tidligere Liverpool-spilleren før han kom til Villa Park. Med pengene fra sine saudiske eiere kan Eddie Howe ha midlene til få overtalt Barcelona-spilleren til å fortsette i Premier League om han ikke blir enig med Villa.

The Athletic: Manchester United endelig enig med ny manager

Både Tyrone Mings og Ezri Konsa kan bli vurdert solgt – og det samme gjelder Arsenal-målet Douglas Luiz. Vingene Anwar El Ghazi, Bertrand Traore og Trezeguet er også tilgjengelig for bud. Overraskende nok, hvis Villa mottar bud på midtbanespilleren Morgan Sanson og Leon Bailey, vil de også bli vurdert.

Danny Ings er en annen som kan bli oerføldig neste sesong – og muligheten for en bytteavtale med Brighton – som har slitt med å score denne sesongen – med Bissouma som kommer i den andre veien er ikke utelukket. Villa har fått lite valuta for Jack Grealish-pengene de fikk fra Manchester City i en avtale verdt 100 millioner pund. De kjøpte umiddelbart Emi Buendia fra Norwich City for 40 millioner pund, Ings fra Southampton for 30 millioner pund og Bailey fra Bayer Leverkusen for 25 millioner pund.

Men ingen av disse spillerene har betalt seg denne sesongen, og Gerrard vet at hvis han skal utfordre de beste, må han forbedre kvaliteten på stallen.

Legende+: Dagen Alexander Tettey dundret inn en av de mest usannsynlige scoringene i Premier League