Skal ikke ha på seg at han forlater Ajax i "dårlig stand".

Det var ikke mulig for Manchester United å drøye lenger med å få på plass en ny manager. – Favoritt Erik ten Hag startet å få tilbud fra andre klubber som også har dype lommer og resultatene under midlertidig manager Ralf Rangnick er så elendige at fans organiserer demonstrasjoner.

Ajax manager Erik ten Hag kjøpes ut av sin avtale med den nederlandske klubben og skal flytte til Old Trafford så snart sesongen er over. – Avtalen er foreløpig bare muntlig, men de må gjøre ting i riktig rekkefølge i og med ten Hag er i jobb. Planen er å skrive under og offentligjøre avtalen etter Ajax har møtt PSV Eindhoven i den nederlandske cupfinalen 17. april.

LES: Topper ønskelisten til City sammen med Haaland

52 år gamle Erik ten Hag har ledet Ajax fra suksess til suksess siden han overtok i 2017, sammen med resten av teamet har de fylt kassen proppfull med hjelp av en rekke imponerende spillersalg (ca 3 milliarder i hans periode) samtidig som de har en ledende rolle i Eredivisie og biter fra seg i Champions League. (med semifinale som beste resultat)

Manchester United skal være enig med Erik ten Hag om en kontrakt på fire år, noe som eksperter i England tar som et tegn på gutta på pengesekken i klubben skjønner alvoret i situasjonen og er innstilt på å jobbe langsiktig.

SISTE: Arsenal og Manchester United kjemper om Neves