Det har vært noen travle dager på Emirates, med ankomsten til Martin Ødegaard og nå også den 23 år gamle keeperen Aaron Ramsdale. – Forhandlingene med Sheffield United keeperen dro ut i langdrag, Championship klubben sa nei tatt til Arsenal sitt første bud med henvisning til at det var «alt for lavt» for en keeper som ble med til EM i sommer med det engelske flagget på brystet.

Nå, etter en del frem og tilbake er overgangen i boks.

Les: Selv Aubameyang mot Coutinho er ikke aktuelt

Sheffield United er ikke stedet å være om dagen, etter de rykket ned fra Premier League sist sesong har det elendige spillet fortsatt inn i årets sesong. – Etter tre kamper har de bare et poeng og ligger 17 plass i Championship.

I følge The Athletic -journalisten David Ornstein ga klubben to bud før de godtok det tredje. til slutt nappet Sheffield United på 30 millioner pund.

Les: Gerrard har skaffet seg midtbanespiller med Premier League-erfaring

Ikke alle Arsenal fans er begeistret for det første er ikke Bernd Leno solgt og Ramsdale er synonymt med nedrykk som han opplevde på lån på Chesterfield og i Premier League med Bournemouth og Blades.

Uansett manager Mikel Arteta har savnet sterk konkurranse om førstekeeperplassen, den har han nå fått.

Engelskmannen skal ha på seg trøye nummer 32. Håpet er at han skal være klar til søndagens kamp mot Chelsea. (Martin Ødegaard er ikke klar, han venter på arbeidstillatelse)