Philippe Coutinho vil få mer rom å boltre seg på og blomstre etter Lionel Messi ble Paris Saint-Germain spiller

Det er nesten ikke til å forstå, så spillere har vært mer ute i kulden enn Philippe Coutinho i Barcelona, han koster skjorta og har ikke imponert noen som vi har vist om i hvert fall.

De siste dagene har det vært snakk om en «løsning» for Coutinho hvor brasilianeren skulle bli lagkamerat med Martin Ødegaard i Arsenal. – Det kunne sikkert vært bra det, men nå torpederer den katalanske klubben fullstendig Sky Sports sin rapportering.

Les: Martin Ødegaard raser: «Nesten alt de sier er usant»

«Ikke et alternativ»

British Sky Sports rapporterte at Barcelona ønsket å rekruttere Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang og tilby Philippe Coutinho i motsatt retning. – Overføringsjournalist Matteo Moretto rykket ut på den italienske versjonen av Sky og sa imot sine britiske kollegaer «Aubameyang IKKE er et alternativ for Barça».

Man kan skjønne Aubameyang, som er kaptein i Arsenal er attraktiv, men Barcelona manager Ronald Koeman har han skal klare å løfte Philippe Coutinho til gamle høyder akkurat som Real Madrid manager Carlo Ancelotti har stor tro det samme vil skje med Gareth Bale.

Det ville vært fantastisk for La Liga om to gamle superstjerner fant fram toppformen og sørget for noen «El Clásicos» for historiebøkene denne sesongen.

Les: Liverpool vil gi Mohamed Salah en kontrakt som det lukter svidd av