Fra gult til blått.

Den ukrainske venstrevingen Mykhaylo Mudryk hadde allerede pakket kofferten etter at Arsenal kom med et bud på 600 millioner kroner til Shakhtar Donetsk. – Det var ikke nok og Mudryk, som virkelig ikke ville dra mente hans prislapp på en milliard var alt for høy og at den ville holde han igjen.

Nå kan det virke som om noen har snakket sammen på kammerset for nå har Arsenal kommet med et nytt på 70 millioner euro pluss en rekke svært lukrative bonuser. Det nye budet tikket inn for noen få timer siden og skal ha blitt svært godt mottatt av Shakhtar Donetsk sin ledelse. – Den polske utgaven av Sporten.com skriver at det forhandles om bonuser og at grunnbeløpet allerede er akseptert.

Les: Memphis Depay på vei til Barcelonas nest største rival

21-åringen står med 12 scoringer og 17 assists på 44 kamper i Shakhtar-drakta. (I tillegg til åtte landskamper for Ukraina) Forventningene hos Arsenal er tydeligvis høye til at vingen vil fortsette når han entrer verdens tøffeste liga. Utfordringen er at en Mudryk-signering er i ferd med å tappe overgangsbudsjettet til Arteta – og mer til.