Hadde vel strengt tatt ikke lyst til å spille for Chelsea.. (foto: chelsea, twitter)

Suspensjonen på tre kamper koster Chelsea dyrt!

Joao Felix debuterte i Chelsea torsdag kveld mot klubbrivalene Fulham, men ting gikk ikke etter planen da spissen fikk rødt kort på Craven Cottage. Dermed ble det allerede kostbare lånet enda dyrere, om man regner pris pr. kamp.

LES OGSÅ: Norge har to nominerte til FIFA-pris!

23-åringen kom til Chelsea denne uken på lån fra Atletico Madrid i en avtale som vil få London-klubben til å betale totalt £15 millioner for å ha den portugisiske landslagsspilleren i troppen.

Felix sitt røde kort på debuten mot Fulham betyr at han nå vil gå glipp av de neste tre kamper som gjør at London-klubben kaster bort 2,1 millioner pund, ca. 25 millioner kroner.

Chelsea betaler altså ca. 120 milloner til Atletico Madrid og dekker lønnen hans som er ca. 50 millioner de neste seks månedene.

LES: Liverpool ute etter midtbanespiller fra La Liga

Inntil det røde kortet så den portugisiske landslagsspilleren god ut og var Chelseas farligste spiller, men denne låneavtalen er dyr, og etter 23-åringens røde kort ble den enda dyrere. Som om ikke det var nok så tapte Potters menn 2-1, og den tidligere Brighton-manageren er under hardt prasse.

Det er også noe merkelig at London-klubben ikke har skaffet seg en avtale om kjøp, om Felix viser seg å passe inn på Stamford Bridge.