Etter siste runde i La Liga har Barcelona økt avstanden ned til sin største rival Real Madrid, den nest beste hovedstadsklubben Atletico Madrid, som normalt er den evige treer befinner seg nede på femteplass og allerede utenfor kampen om seriegull denne sesongen.

Nederlandske Memphis Depay har allerede forsøkt livet på Old Trafford og skal være en av på nederlendere ikke ønsket av manager Erik ten Hag. – Det var noe snakk om det da Cristiano Ronaldo ble avviklet, men veldig fort stilnet ryktene om en retur for spissen til Premier League.

Barcelona som har flust med angripere, men lite cash og stor gjeld, kan ikke lenger finansiere drift og kjøp med fremtidige penger etter at det spanske forbundet satte ned foten. – I vinter vil svært mange selges og Memphis Depay kan være en av dem.

Les: Sjokk! 68 kamper denne sesongen for trioen, men Xavi må selge dem nå

Sky Sports melder at det er samtaler mellom Atletico Madrid og Barcelona om Memphis Depay. – Den spanske hovedstadsklubben har kommet med et bud og venter bare på en respons fra katalanerne. OG nederlenderen selv ønsker seg bort, det har bare blitt to kamper i La Liga denne denne sesongen.

Les: Erik ten Hag nekter Manchester United å selge Lindelöf