Lionel Messi som frem til Argentina faktisk vant noe (Copa América i fjor) var irritert på sine lagkamerater for at de var for slappe. – Suksessen fortsetter og Geita har ikke noe å klage på lenger. Lagkamerat i Paris Saint-Germain Ángel Di María var tungt imponerende og stod for et av målene, mens Lautaro Martínez sørget for det andre i 2 – 1 seieren mot Chile.

Ben Brereton scoret for Chile

Nattens seieren gir Argentina 32 poeng, noe som gjør at de ikke spesielt overraskende har sikret VM-deltakelse.

Les: Buffon overbevist om at Juventus har skaffet seg spiller fra samme hylle som Haaland og Mbappé

I natt tok også Ecuador tok et langt steg mot VM i Qatar etter 1-1 mot Brasil.

Det går ikke like godt for Chile som med tapet har 16 poeng. De har ett poeng opp til Colombia på kvalifiseringsplass, men sistnevnte har en kamp til gode.

Uruguay har 19 poeng på 4.-plass i gruppen. Fjerdeplassen er den siste som sikrer VM-deltakelse. De slo Paraguay 1-0 etter scoring av Luis Suárez.

Ecuador sikret ett poeng mot Brasil i en kamp der begge lag fikk spillere utvist. Casemiro satte inn 1-0 etter seks minutter, mens Felix Torres utlignet med kvarteret igjen. Ecuador-keeper Alexander Domínguez og Tottenham-back Amerson Royal ble begge utvist i løpet av de første tjue minuttene.

Les på Engelske Klubber: Liverpool har satt ut landingshjulene for en 600 millioner kroners deal

Liverpool-keeper Alisson havnet også i trøbbel. Han fikk to røde kort og laget straffe på overtid. Det første rødet ble imidlertid omgjort til gult kort, mens både straffen og det røde kortet ble trukket tilbake etter VAR-sjekk.