Singapore Grand Prix vil fortsette å holdes på den glitrende Marina Bay Street Circuit i ytterligere syv år, etter en forlengelse av kontrakten.

F1 vil fortsette å besøke Singapore fra 2022 til og med 2028, etter at en flerårig forlengelse ble avtalt mellom Singapore GP Pte Ltd (SGP), Singapore Tourism Board (STB) og Formel 1.

Selv om det har gått to år siden Singapore Grand Prix, som ble arrangert første gang i 2008, har funnet sted – på grunn av den globale pandemien – vil arrangementet komme tilbake i 2022 som en del av denne sesongen med 23 løp.

Les: Argentina klar for VM! – Di Maria imponerte i Messis fravær

«Jeg er glad for at Formel 1 vil fortsette å i Singapore i ytterligere syv år,» sa Formel 1-president og administrerende direktør Stefano Domenicali.

«Marina Bay Street Circuit var vertskap for det første nattløpet i F1-historien i 2008, og Singapore har fortsatt å begeistre fans, lag og sjåfører siden den gang. Singapore har en spesiell plass på F1-kalenderen, og denne utvidelsen er en del av vår lange -siktig forpliktelse til å fortsette å vokse sporten i Asia.

Les: Ousmane Dembélé gir etter for press

«Planene som er på plass for å redusere karbonavtrykket til arrangementet er imponerende og er i tråd med planene våre om å være Net Zero Carbon som en sport innen 2030, og jeg ser frem til å fortsette vårt vellykkede forhold med Singapore GP og Singapore Tourism Board som Formel 1 vender tilbake til denne utrolige byen.»