Bare å komme, Christian.

NÅ som både Antonio Conte og Christian Eriksen er tilbake i Premier League er det klart spørsmålet om spill for Tottenham dukker opp. – Den italienske manageren var overraskende imøtekommende.

«Eriksen tilbake til Tottenham ville vært bra, vi får se hva som skjer»

Forrige sesong spilte Christian Eriksen under Antonio Conte i Inter Milan og sammen hentet Serie A trofeet. – Etter sesongen sa den italienske manageren farvel med Milano klubben og endte til slutt opp i Christian Eriksens gamle klubb Tottenham. Med implantert hjertestarter kan ikke Eriksen spille fotball i Italia og dermed ble hans avtale med Inter terminert i desember.

Les: Palmeiras «wonderkid» Endrick er i Madrid – På ferie!

På vintervinduets siste dag ble det endelig bekreftet at Eriksen ville returnere til England.

Christian Eriksen spilte for Tottenham mellom 2013 og 2020, Antonio Conte fikk spørsmålet om en retur er noe de har diskutert.

«Ærlig talt, nei»

«Ærlig talt, jeg ble overrasket over situasjonen, for i tankene mine, ærlig talt, trodde jeg at Christian trengte mer tid før han kom tilbake for å spille i England».

«Selvfølgelig er Eriksen en del av Tottenhams historie. Å komme tilbake hit ville vært en god mulighet for ham, for meg, for klubben. Nå har han signert for Brentford… bare seks måneder. Vi får se hva som skjer. «

Merkelig nok bor begge Conte og Eriksen på samme hotell i London om dagen, så de har møtt hverandre.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Niklas Süle

«Jeg var heldig fordi jeg møtte ham på søndag og det var godt å snakke med ham. Jeg så ham med familien hans og det var bra,»

«Jeg møtte ham på det samme hotellet som vi begge bodde på. Vi forberedte ikke møtet. Det var bare en tilfeldighet å se ham og familien hans.

«Jeg er glad ham igjen på banen fordi vi tilbrakte en veldig god tid i Inter Milan sammen. Vi vant ligaen, vi tilbrakte to viktige sesonger sammen. Jeg ønsker ham alt godt for fremtiden . Og du vet ikke hva som vil skje. Det ville vært bra for meg å ha ham igjen, å jobbe sammen.»