Jarrod Bowen

Det var helt tydelig et «hva pokker gjør vi nå» vindu i vinter, til tross for rykter om store ting satt de helt stille i båten helt uten å hente inn noen nye spillere. – Samtidig hentet rivalen Liverpool inn venstreving Luis Diaz for 45 millioner euro fra Porto.

Manchester Evening News mener nettopp dette kjøpet baner veien for et Manchester United kjøp av West Ham ving Jarrod Bowen. – 25 år gamle Bowen har har scoret seks mål på sine seks siste kamper og har totalt elleve mål pluss ti assist denne sesongen. Lokalavisen er overbevist om at Liverpool nå er fornøyd for en stund og vil backe ut av konkurransen om Jarrod Bowen.

Les: Antonio Conte: – Nå har han signert for Brentford… bare seks måneder. Vi får se hva som skjer

Bowen, som for det meste spiller høyreving, ville da konkurrere med spillere som Marcus Rashford og Jadon Sancho. Bowens kontrakt med West Ham går ut i juni 2025.

Ny manager skal få et stort fruktfat å velge fra!

Planen til sjefene på Old Trafford er som følger, så raskt som mulig få på plass en manager og så, så snart overgangsvinduet ta frem det store sjekkheftet og kjøpe seg et «vinnerlag». – Vi tror Manchester United vil sette kjøpsrekord i sommer, men også vinke farvel til et stort antall stjerner.

Les på Popidol: Cristiano Ronaldo først med 400 millioner følgere