Zouma. (foto: west ham, twitter)

Kurt Zouma skaffet seg ikke spesielt mange ny fan da videoen med dyremishandlingen gikk runden rundt på nettet. West Ham-manager David Moyes hadde valget om å gi Zouma den eneste straffen som svir for en fotballspiller: Utestengelse fra kamparenaen. I stedet valgt Moyes å sette den franske landslagsspilleren på banen mot Watford, samtidig som han lovet verden at «I’m an animal lover.

For Didier Deschamps var kattemishandlingen ikke like lett å fordøye. Den franske landslagstreneren har tidligere vist at uakseptabel eller straffbare handlinger får konsekvenser (spør Benzema).

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München ga råd til Niklas Süle

-Jeg er meget overrasket over Kurt. Det er uakseptabelt, utålelig og vondt. Det er sjokkerende og utålige bilder, begynner Deschamps til France3.

Zouma uten katt. (foto: west ham, twitter)

-Jeg er her for å ta ut en tropp basert på andre kritterier, men det har skjedd at jeg har utelatt spillere i en tid når de begår feil. Jeg kommer ikke til å endre fremgangsmåten min til den neste uttagelsen, kommer det krystallklart fra den franske landslagstreneren.

Les: Steven Gerrard havner i budkrig med Liverpool om midtbanemål

Zouma, med 11 landskamper for Les Bleus, var på banen i nitti minutter mot Finland i siste landskamp. Vi kan ikke skjønne annet enn at det vanker en velfortjent straff fra Deschamps.