Endrick

Palmeiras vidunderbarn Endrick er den siste unge sensasjonen som fanger fantasien i brasiliansk fotball, og etter å ha blitt koblet til Real Madrid og Barcelona, ​​var 15-åringen tilfeldigvis på ferie med familien i den spanske hovedstaden. Denne uken.

Den unge angriperen og familien hans ble sett mens de nyter livet på Madrids restauranter og handlegater, de kom til byen på onsdag og blir til søndag. – Endrick deltok i Copinha – en ungdomsturnering i Sao Paulo – som han tok med storm, han har for lengst fanget oppmerksomheten til nasjonale og internasjonale medier med noen imponerende prestasjoner og evner foran mål.

Les: Max Verstappen har fått sitt nye leketøy

En spesiell plan i Paris
Etter å ha forlatt Madrid, vil Endrick reise til Paris, hvor familien vil nyte Disneyland og deretter se Champions League-oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Real Madrid på tirsdag.

Det er ingen plan for Endrick å besøke Estadio Santiago Bernabeu eller Valdebebas i løpet av hans tid i Madrid, selv om klubben har vist interesse for å signere ham. Real Madrid må selvfølgelig være forsiktig, siden han fortsatt bare er 15 år gammel.

Palmeiras-stjernen fyller 16 år i juli, og først da vil klubbene offisielt kunne konkurrere om signaturen hans, han vil heller ikke kunne bli med en europeisk klubb før han er 18.

Real Madrid har tidligere erfaring med å forhandle avtaler som dette, etter å ha bundet avtaler for både Vinicius Junior og Rodrygo Goes før de fylte 18.

Les: Steven Gerrard havner i budkrig med Liverpool om midtbanemål