Yves Bissouma

Brighton vet veldig godt hva de sitter på i deres midtbanestjerne Yves Bissouma, i vinter var både Liverpool og Aston Villa på banen med forsiktige bud som ble avslått. Sky meldte at Aston Villa på innstendige oppfordringer fra Steven Gerrard la inn et bud på 25 millioner pund.

I følge Daily Mail er Steven Gerrard klar til å by mer når vinduet åpner igjen til sommeren. «Vi la inn et bud, men det ble avslått og det respekterte vi. Hvis det ikke føles riktig ønsker vi ikke å bli desperate og gjøre ting vi ikke mener er rett. Vi kommer ikke til å gå for plan B, C, D eller E. Vi holder oss til førstevalget vårt og vil prøve å få inne den rette spilleren»

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Niklas Süle

Liverpool legende Steven Gerrard må også til sommeren måtte forholde seg at Aston Villa slettes ikke er alene, prisen vil gå opp. Det er bare et år igjen av Yves Bissouma sin avtale med Brighton og til tross for flere forsøk på å forlenge fra manager Graham Potter sin side har det ikke kommet til en enighet. Kort kontrakttid kan være med å dempe prispresset som vil komme av Liverpool og Aston Villa interessen.

Manchester United har også fått med seg kvalitetene til den 25 år gamle midtbanespilleren og har bestemt seg for å putte penger bak sin interesse, GiveMeSport skriver de planlegger et bud på 50 millioner pund.

Yves Bissouma vil undersøke hvilke muligheter han har før en eventuell forlengelse blir aktuelt. Og mulighetene er mange!

Les: Real Madrid dropper Haaland samtidig som deres evige nemesis mener de har penger nok