Tilbake, men ikke fornøyd. (foto: torino, twitter)

Hele overgangsmarkedet koker, bobler og syder. Den slitte frasen «aldri før..» kan med god samvittighet brukes denne sommeren for å beskrive et marked der noen av de største profilene i bransjen skifter beite, samtidig som klubbene (med noen unntak) ukentlig blør euro og pund.

Messi, Harry Kane, Sancho, Varane, Ramos, Haaland, Mbappé, Donnarumma, Alaba, med flere.

Les: Bekreftet: Philip Zinckernagel leies ut – heldigvis til en av de kuleste klubbene på balløya

Arsenal har holdt seg litt under radaren, men har sendt 600 millioner til Brighton for Ben White, hentet Nuno Tavares fra Benfica og Albert Sambi Lokonga til forsterkning på midtbanen.

Mikel Arteta trenger at noe skjer på topp, spesielt med fortsatt usikkerhet rundt Lacazette. Arsenal har vært linket til Andrea Belotti de siste månedene, nå taler mye for at italieneren ryker for Torino.

Andrea Belotti

Les på F7: Ugur Sahin den tyrkiske innvandreren bak korona-vaksinen fra Pfizer/BioNTech har blitt ufattelig rik

Den italenske landslagsspilleren har ett år igjen av kontrakten, der Torino jobber iherdig for å overtale 27-åringen om å bli i den rødbrune drakta. Ifølge Sky Italia har Belotti takket nei til Torinos siste tilbud. Fireårskontrakt, med påfyll av 3,3 millioner euro årlig til kapteinens lønnskonto er ikke nok.

Under ett år før Belotti går inn i free agent rollen tvinges Torino å sende kapteinen ut på overgangsmarkedet i sommer. Vi blir ikke overrasket hvis Belotti dukker smilende opp på Emirates.

Les: I sommer ble jobben til Stig Inge Bjørnebye så fantastisk mye enklere