KJører på med Magnus Carlsen look. (foto: leipzig)

Julian Nagelsmann er historie hos Leipzig, Jesse Marsch skal matche den unge tyske managerens utvikling med laget – og helst toppe det. Med seg på denne reisen har treneren valgt å ha med segen gjeng med tenåringer..

Det var tid for DFB Pokal-kamp mot 2. Bundesliga-laget Sandhausen. Marsch har bestemt seg for å ha med flest mulig spillere denne sesongen, noe som resulterte i debut for Andre Silva og Mohamed Simakan.

Les: Gerard Pique setter ord på hvor jævlig det er uten Leo

Til pause sto det ikke overraskende 2-0 til RB Leipzig etter scoring av Willy Orban og Amadou Haidara, Christopher Nkunku økte til 3-0 kvarteret ut i andre omgang. Da var det tid for det store skiftet.

Brian Brobbey fikk seg debut etter overgangen fra Ajax, 16-åringen Sidney Raebiger ble også sendt ut på banen for sin første kamp i voksentrøya.

Dominik Szoboszlai sørget for at tidenes yngste RB-Leipzig-spiller i en gjeldende kamp fikk med seg en målfeiring. 4-0 og sterke signaler fra Marsch om at det ikke bare er Borussia Dortmund som kan tilby de største talentene spilletid.

Riktignok mot et 2. Bundesliga-lag, men likevel. Jesse Marsch har sendt signalene om at de største talentene skal slippe å spille for rivalen i Dortmund. Spilletid og utvikling, det blir hos RB Leipzig, det.

Les: Bekreftet: Philip Zinckernagel leies ut – heldigvis til en av de kuleste klubbene på balløya