Paul Pogba sammen med gnom i hettegenser

Det er nesten så jeg begynner å tro på karma. – Den franske superstjernen Paul Pogba og hans grådige agent sa nei takk til Manchester United sitt forlengelsesbud som inneholdt en ukelønn på 350 000 pund fordi søkkrike Paris Saint-Germain var villige til å gi enda mer.

Barcelona, Real Madrid og Juventus er ute av dansen for lenge siden og nå i sommer har det egentlig bare vært gasspengene til Paris Saint-Germain som har vært aktuelle. – Inntil nå!

Les: Bekreftet: Philip Zinckernagel leies ut – heldigvis til en av de kuleste klubbene på balløya

Lionel Messi er ferdig i Barcelona og i dag, melder alle, inkludert broren til Emiren av Qatar at Messis far og agent Jorge er enige om en toårskontrakt med utvidelse med PSG.

ESPN melder i dag det opplagte at både Kylian Mbappé og Paul Pogba sin fremtid henger sammen med avtalen som skal være ferdig forhandlet i dag. Kylian Mbappe får oppfylt sin drøm om å spille med verdens beste spiller og dropper dermed alle tanker om Real Madrid.

Paris Saint-Germain skal betale Lionel Messi 40 millioner euro og har verken behov for eller penger til den Paul Pogba. – Den franske superstjernen har et år igjen av kontrakten med Manchester United og ingen klubb som skraper på døra.

Les: L’Equipe: Dette er Lionel Messi sin monsterlønn