Venstreback og midtstopper har funnet hverandre.

Da Paulo Maldini og gjengen spite mot Bodø/Glimt i Europaligaen i 2020, ble de kjent med en energisk og teknisk unggutt som skapte problemer for dem på vingen. Jens Petter Hauge ble hentet til San Siro, men det viste seg at det ikke ble noen match mellom spiller og klubb. Dette betyr ikke at Milan har sluttet med å hente inn spillere fra «steder der ingen trudde nokon kunne spela».

Hauge fikk sitt springbrett inn i Bundesliga og har ingen grunn til å være skuffet over det korte Milan-oppholdet, nå er det Cathal Heffernan sin tur til få sjansen.

LES: Ryan Giggs trekker seg – pressen håper på en ny Johnny Depp og Amber Heard sak

Denne gangen har AC Milan «testet ut» spilleren først. Den unge midtstopperen som ser ut som han er hogd ut av irsk granitt (hvis det finnes), fikk debuten for Cork City i 2021 med 18 minutter på banen. Så bestemte Milan seg for å hente inn iren på leie, gav ham 15 kamper for U18-laget og ble overbevist.

Ifølge italienske medier banket Bayer Leverkusen hardt på døra hos 17-åringen, men for Heffernan var det ingen tvil: Permanent avtale med de regjerende Serie A-mesterne ble denne uken signert.

Vi aner at iren kommer til å ha et lengre opphold på San Siro enn Hauge.

LES: Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen