Rettsaken mot Manchester United legende og inntil i dag Wales-landslagssjef Ryan Giggs er utsatt for tredje gang. Denne gangen til etter sommeren. 48 åringen har vært permittert siden november 2020 etter anklager om at han har utsatt sin daværende kjæreste, Kate Greville, for vold.

Ryan Giggs nekter for anklagene og mens mediene håper på en ny Johnny Depp – Amber Heard sak har han vært uten jobb i over et og et halvt år. (En sak som Johnny Depp vant for øvrig)

Wales er i gode hender og forbi det er kort tid igjen til VM i Qatar velger Giggs å trekke seg noe også det walisiske fotballforbundet har bekreftet. Det var en ære og et privilegium å lede dette laget, sier Giggs.

Rob Page har ledet det walisiske landslaget, som nylig tok seg til sitt første VM på 64 år. Den tidligere Manchester United-vingen, som har en svært merittert fotballkarriere bak seg er nå arbeidsledig.

Les: Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

Page fortsetter i jobben han fikk på midlertidig basis som Wales-trener og har vært en stor suksess hittil. I november står han på sidelinjen når Wales tar fatt på VM i Qatar, der de møter Iran, USA og England.

Wales sikret VM-billetten etter å ha slått Ukraina i playoff-finalen for noen få uker siden.

LES: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller