Verdensborgeren Zlatan. (foto: milan, twitter)

Det er tett mellom skadene for den svenske fotballguden Zlatan Ibrahimovic. – 41 åringen er ute resten av sesongen på grunn av en skade han pådro seg under oppvarmingen med Lecce sist helt. (En kamp AC Milan vant 2 – 0)

Tidligere i år ble det meldt i italienske medier at AC Milan ikke vil tilby Ibrahimovic en kontraktsforlengelse. Kontrakten hans med klubben går ut til sommeren. Når det er sagt, ingen selger flere drakter enn Zlatan og både presse og fans elsker han.

Den italienske overgangsjournalisten Nicolo Schira melder lørdag at Ibrahimovic selv ønsker å fortsette karrieren i minst ett år til. Videre melder Schira at Milan ikke har tatt noen avgjørelse om Ibrahimovic skal tilbys en kontrakt.

LES: Sky Sports: Selger en av de største stjernene

Uansett scenarie vil svensken høyst sannsynlig ikke stå uten tilbud. Schira hevder at Serie A-klubben AC Monza vil prøve å signere Ibrahimovic i sommer.

Den aktuelle hovedpersonen har en tilknytning til Monza. Tidligere Milan-pamper Silvio Berlusconi (også tidligere statsminister i Italia) og Adriano Galliani oppholder seg i Monza i disse dager, som eier og sportsdirektør. Det var duoen som brakte Ibrahimovic til Milan første gang og 41-åringen har et godt forhold til dem begge.

I tillegg ligger Monza kun 40 minutter fra Milano med bil.

Serie A-nykommeren Monza har imponert i sin første sesong i Serie A og ligger på niendeplass på tabellen etter fredagskveldens seier mot Albin Ekdal og Emil Holms Spezia.

Les på Radiosporten: I samtaler om en tredje runde i kongens klubb