Tyrese Campbell

Det har begynt å demre for sjefene på Goodison Park at Everton ikke lenger er en toppklubb. Sist sesong avsluttet de på 16.plass i Premier League og sesongen før landet de midt på tabellen. – Høyeste plassering er topp fire tilbake i 2005.

Bare to ganger har Everton rykket ned fra Premier League, det var etter 1929-30 og 1950-51 sesongen. – Med stor sansynlighet kommer det til å skje igjen denne sesongen. – Med bare 28.poeng etter 33.kamper på nest sisteplass trengs det faktisk ikke et mirakel til for å overleve. De må bare vinne kamper.

Les: Verdensrekordbud på Manchester United

Kjemper fortsatt mot tyngdekraften!

Siste runde var ikke bra, Everton ble overkjørt av Newcastle 1 – 4 på Goodison Park samtidig som både Leicester og Nottingham Forest tok poeng og krøp forbi dem på tabellen. – Tidligere Burnley manager Sean Dyche som ble ansatt i januar har virkelig ikke fått det til å svinge, han skal uavhengig av om klubben rykker ned eller ikke fått beskjed han har ansvaret også neste sesong.

Samtidig som det kjempes i bunn ser klubben aktivt etter spillere med erfaring fra Championship og som vet å kjempe.

Football Insider Stoke City-spissen Tyrese Campbell er ønsket av Everton denne sommeren. 23 åringen som fortsatt har mye å ta ut i sitt potensial har satt ni mål og fem assist på 39 kamper i Championship.

Tyrese Campbell har gått i gradene i Stoke, han startet ut som liten gutt i ungdomsavdelingen til Manchester City, men flyttet raskt til stoke sommeren 2016. England på U16- og U17-nivå, Campbell fikk sin første innkalling til U20-troppen i 2019.

Les på F7: Jude Bellingham har valgt Real Madrid