På tide å kalle tilbake kommandosoldaten Zlatan til Milano. (foto: galaxy, twitter)

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahomivic har kjøpt ca 1/4 del den svenske fotballklubben Hammarby, med målsetning om å gjøre klubben til Skandinavias beste.  Hammarby gjør det allerede bra og landet på en 3.plass i Allsvenskan.

For et par dager siden oppdaterte Zlatan sin Instagram-kontoen, som du ser under skjønner vi hvorfor det satte igang spekulasjoner.

Les: Jürgen Klopp i langt intervju med Jan Åge Fjørtoft før Napoli-kampen

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@hammarbyfotboll

Et innlegg delt av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Nå som vi skjønner hvorfor han la ut bilde av Hammarby fotball. Zlatan har kjøpt 50 prosent av AEG Swedens aksjer i Hammarby og eier dermed rundt en firedel av klubben.

«Jeg skal Hammarby å bli best i Skandinavia», seier han i et intervju med Aftonbladet.

«Det finnes ikke grenser hvor stort Hammarby kan bli»

«Det kjennes fantastisk og spennende med Hammarby. Det er et helt annerledes prosjekt og jeg er veldig motivert. Jeg vil være veldig engasjert den dagen eg slutter med fotball. Jeg ser fram mot å jobbe med fotballen fra en annen vinkel. Ikke bare ute på banen. Selv om jeg kanskje kunne bidratt med noe på banen òg. Ikke som aktiv spiller, altså, men heller med å hjelpe de aktive ute på treningsfeltet om det blir behov for det. For jeg veit at spillerne i Hammarby er i gode hender»

Les på Popidol: Adidas går helt Prada

Zlatyan avviser at han noen gang vil spille i Allsvenskan.

«Jeg har sagt i snart ti år at jeg ikke skal spille fotball i Allsvenskan. Det kommer ikke til å skje»

Det er en meget populær klubb Zlatan nå har kjøpt seg inn i, det er det laget som denne sesongen har hatt flest på tribunene i Allsvenskan.