Skjønner at han ikke klarer å gjøre utviklingsjobben sjøl.

Real Madrid manager Zinedine Zidane dro fram hele hornorkesteret når han tok imot Eden Hazard fra Chelsea. Den walisiske angrepsspilleren Gareth Bale skulle byttes ut med belgisk gull.

Ikke mere pudding

Eden Hazard hadde kost seg litt ekstra i sommer og lagt på seg og i oppkjøringen til sesongen klarte han å spille på seg hamstring. – Fikk en lærepenge der, ikke dra rett ut på trening etter en stor middag.

Les: Bekreftet: Eden Hazard er ute

Zinedine Zidane dro frem et enda større hornorkester når han annonserte at bare i løpet av et par dager var Gareth Bale historie i klubben, alt mens en strålende blid waliser spilte golf og lo av sin manager.

Real Madrid president  Florentino Pérez satte ned foten for et salg til Kinesisk fotball som ville gjort Gareth Bale til tidenes best betalte fotballspiller og nå må Zinedine Zidane krype til korset og innrømme han har tapt. – På en pressekonferanse tidligere i dag kom han med følgene

«Det så ut som om han var på vei, men nå er han med oss. Ting forandrer seg. Jeg stoler på ham».

«Han har gode resultater bak seg, og han er en viktig spiller. Jeg håper alle spillerne vil gjøre det vanskelig for meg å velge lag»

Les på Popidol: Dag Erik Pedersen skryter av de nye deltagerne i «Mesternes mester»

Les: Drittlei engelsk presse: «Selvfølgelig skal han ikke spille for andrelaget»

Franskmannen er også fornøyd med at James Rodríguez er i den spanske hovedstadsklubben. – Der er det motsatt situasjon med Gareth Bale, James Rodriguez har mest lyst til å spille i Premier League.

«Jeg gjentar det jeg sa forleden. Jeg stoler på alle som er her. De er også glade for å være her»

Real Madrid starter sesongen i La Liga mot Celta Vigo i morgen kl 1700.