Går for den beste langsiktige løsning.

Planene til manager Ole Gunnar Solskjær om hva Manchester United skal gjøre med deres desidert best betalte spiller Alexis Sánchez er fryktelig enkel. – Han skal jobbes tilbake i form og gjøre seg fortjent til lønna.

Til tross for at den norske manageren har vært tydelig på hva hans intensjoner er har engelsk presse fortsatt å spy ut teorier som fakta om hvor han kommer til å spille fremover. – Overgangsvinduet stenger 2. september og pressen, som vet alt og ser alt, har funnet dekning i en teori om at hvis det ikke kommer et salg eller utlån før da, vil Ole Gunnar sende Alexis ned til andrelaget.

På fredagens pressekonferanse rister Ole Gunnar så hardt på hodet at fregnene er i ferd med å dette av:

«Alexis er så profesjonell. Han kommer på jobb hver eneste dag og jobber virkelig hardt. Han har lyst til å være en del av dette. Jeg ser disse historiene om at han har blitt satt på reservelaget og alt sånt. Selvfølgelig har han ikke det»

Les: Liverpool står «uten keeper» mot Southampton

Det er en behagelig selvsikker manager som fortsetter:

«Han er en del av vår tropp og er en veldig, veldig god spiller. Han har trent i tre uker nå, så han er noen uker bak resten, men han er veldig nær av å være en del av det. Vi forventer at han skal lykkes i denne klubben. Han har kvalitet»

Han sier at ettersom klubben ikke har flust av angrepsspillere, så kan chileneren komme til å spille «mange flere kamper enn dere tror».

På mandag møter Manchester United Wolverhampton på Molineux Stadium kl 2100

Les på Popidol: Dag Erik Pedersen skryter av de nye deltagerne i «Mesternes mester»

Alexis Sánchez pådro seg en skade i sommerens Copa América med Chile og har derfor ikke spilt så langt, men nå er det like før han er 100% klar. Vi i Sporten tror som Ole Gunnar mange får seg en overraskelse.

Alexis Sánchez skal gradvis fases inn i laget det skal også arrangeres flere treningskamper bak lukkede dører for blant annet å gi angrepsspilleren kamptrening, i likhet med den brasilianske midtbanespilleren Fred, som heller ikke har vært kampklar etter sommeren.