(foto: forest, twitter)

Skogvokterne fra Nottingham har skapt seg en surfebølge på vei inn i siste del av serien. Uten tap på de siste fire kampene har ført klubben og den tidligere Bodø/Glimt-spilleren i posisjon om muligheten om opprykk til Premier League.

I første del av sesongen gikk det til tider trått med den stolte klubben som har stått utenfor Premier League siden 1998/99-sesongen. Med Zinckernagel på utleie fra Watford som viktig brikke på City Ground, har klubben klatret på Championship tabellen. Dansken står med 4 scoringer og 6 assists på 32 Championship-kamper, den siste scoringen kom på lørdag.

Les: Ferrari har definitivt tatt igjen forspranget

Det ble en solid 1-4 seier mot Blackpool, der Zinckernagel viste vei med scoring etter bare 11 minutter. Med tre poeng på kontoen er Forest i en sterk posisjon for kvalifisering til playoffs.

Den ene automatiske billettene til Premier League går til Fulham, mens Bournemouth er i sterk posisjon for den andre. Forest kan fortsatt true Scott Parker og gjengen, men ser ut til å sikre seg en playoff-plass hvis det ikke går.

Les på Engelske klubber: Fra 5. divisjon til Premier League kontrakt – snakk om reise!

(fra google)

Les: Pep Guardiola stikker fingeren dypt ned i det åpne såret hos Manchester United

Den 3.- 6. beste klubben skal kjempe om den siste plassen som gir opprykk til øverste divisjon. Dette kan faktisk ble sesongen der Nottingham Forest kommer «hjem». Litt spesielt blir det hvis Zinckernagel er med på opprykk, men må bli med moderklubb Watford ned til Championship.