18 år gamle Henry Oware er et midtstoppertalent utenom det vanlige. – Hans spillestil er det som ekspertene omtales som moderne. – Han er eksplosivt rask og samtidig svært ballsikker. Han er i ferd med å gjøre seg bemerket på den internasjonale arena.

Representanter fra Arsenal, Barcelona, Lille og Manchester City har vært på besøk hos det ghanesiske toppligalaget West Africa Football Academy for å sikre seg Oware den dagen han er klar.

Les: Zinckernagel og Nottingham Forest har virkelig fått ferten av Premier League

Daily Mail melder at Manchester City allerede har parkert Barcelona og ser ut til å vinne racet om den 18 år gamle forsvarsspilleren. City skal ha speidet midtbanespilleren i to år og forventes å hente talentet i fremtiden for én million euro pluss en rekke bonuser som kan gi akademi klubben svært gode inntekter.

Planen til Manchester City er å først låne ut spilleren til søsterklubben Troyes, som spiller i den franske toppligaen. Oware har ikke tidligere spilt i Europa og blir dermed først og fremst sett på som et navn for fremtiden, en fremtid som kan komme veldig raskt.

Les: Paul Parker: Ole Gunnar Solskjær ble «mobbet» og «alt er på skakke» i Manchester United