Zinckernagel i en av de få gjesteopptredene i Olympiakos-drakta.

Vi klarer knapt å følge den tidligere Bodø/Glimt-spillerens bevegelser de siste sesongene: Watford i Championship til opprykk, blir igjen på utleie hos Nottingham Forest i Championship, rykker opp, sendes med Watford tilbake til Championship – så permanent overgang til den greske storklubben Olympiakos i sommer. Nå er det jommen meg ut på flyttefot igjen for dansken.

Vi syntes det var skikkelig kult da vi forrige uke kunne skrive om «Tidligere Glimt-spiller blir lagkompis med regjerende Champions League-mester». Real Madrid-legenden Marcelo hadde signert for den greske klubben, nå skulle Zinckernagel få spille med en superstjerne.

LES: Diego Costas comeback torpedert

Nå viser det seg at dansken med 7 kamper og to scoringer for Olympiakos sendes på utleie. Det ble ikke plass i Europaligatroppen til klubben, ifølge den greske mediet Sport FM er det så og si klart for et utleieopphold hos belgiske Standard Liege.

Nå har Zinckernagel taklet fotballlnomade-tilværelsen godt siden 2013 med 1-2 sesongers opphold hos klubbene han har spilt for, men for oss begynner dette å virke litt kjipt.

LES OGSÅ: Italiensk media: Liverpool endte opp med «feil» Juventus-spiller