Bolasie stempler inn igjen på balløya. (foto: swansea, twitter)

Mye går ikke etter planen for klubbene i de øverste divisjonene. Presset er så stort, kampprogrammet så tett og skadene kommer så tett. For Swansea har det dukket opp en forsterkningsløsning som kan settes direkte i arbeid – og sendes på dør hvis det ikke fungerer.

Yannick Boasie har endelig fått muligheten til å returnere til kamparenaen etter at han var ferdig i tyrkisk fotball i sommer. Swansea har sikret seg spilleren med 119 kamper i Premier League og 118 i Championship. Det er spesielt fra Crystal Palace-tiden vi husker vingen, da han i løpet av 11 minutter scoret Crystal Palace-historiens første hattrick i Premier League.

LES: Bellingham har blitt Ronaldos største mareritt i Real-drakta

Den siste tiden har 34-åringen imponert på Swansea-treningene og er invitert inn på korttidskontrakt. Ifølge BBC handler det bokstavelig talt om korttids-kontrakt, ferdig til nyttår.

F7: Manchester United-legende: «Jeg ville ha brukket nakken!»

Den walisiske klubben, som for ikke altfor mange sesonger siden spilte i Premier League, sliter i ingenmannsland på 17. plass i Championship. Vi tipper det ligger en forlengelses-gulrot for spilleren hvis han leverer de kommende ukene.