Noen kjøper seg en ny dress til jul, andre kjøper Man United. (foto: ratcliffe, twitter)

Alle prater om Sir Jim Ratcliffes overtagelse av 25 prosent av Manchester United-aksjene, men hvor blir det av den formelle overtagelsen? Etter å ha fulgt en mildt sagt kaotisk salgsprosess fra Glazer-familiens side, er det nå flere i den røde delen av Manchester som lurer på om hele dealen kan kollapse. Den hyperaktive overgangsjournalist Romano beroliger nå massene.

-Jeg mottar mange spørsmål om Sir Jim Ratcliffe og hvorfor avtalen ikke er offisiell ennå. Etter det jeg blir fortalt, er handelen ikke i fare på dette stadiet. Det handler bare om de formelle trinnene, men det er ikke i fare, begynner Romano på sin egen youtube-kanal.

LES: The Athletic: Kan se langt etter «sjokkovergangen» agenten lover

Italieneren doserer videre.


-Avtalen, den muntlige avtalen, er satt til å bli offisiell mellom Sir Jim Ratcliffe og Glazers-familien for et 25% minoritetsoppkjøp av Man Utd. Så avtalen er nesten fullført, det handler bare om de formelle trinnene. Så vil Sir Jim Ratcliffe ta med en ny administrerende direktør – som jeg fortalte for lenge siden, er Jean-Claude Blanc den store favoritten – og en ny fotballdirektør.

RADIOSPORTEN: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

-Ideen er å endre prosessen med å signere spillere, selge spillere og jobbe på overgangsmarkedet… [De] venter på de formelle trinnene, men dette handler om når, ikke om avtalen vil bli fullført. Alt ligger til rette for at Sir Jim Ratcliffe skal bli den nye minoritetseieren på 25 % i Man Utd, konkluderer den allvitende overgangsjournalisten.

Galatasaray – Manchester United