Antonio Conte med sin kone Elisabetta Muscarello på båttur i Venezia

Den italienske manageren har et helt spesielt forhold til Juventus. Han har faktisk sluttet i klubben to ganger, den ene gangen kom han tilbake etter et halvt år og den andre gangen ble han landslagssjef i Italia.

Nå har han tydeligvis lyst på en omgang nummer 3. – Noe er ugjort!

Les: Hopper Per-Mathias Høgmo på det siste tilbudet som ligger på bordet kan du banne på han lærer seg «Haiku»

Her er noen av grunnene til at han sluttet de to siste gangene! – Vanskelig å se at noe har endret seg.

  • Conte ønsket å forsterke laget med nye spillere, spesielt Juan Cuadrado fra Fiorentina, men Juventus hadde ikke råd til å kjøpe ham.
  • Conte var misfornøyd med klubbens ambisjoner i Champions League, og følte at de ikke kunne konkurrere med de beste europeiske lagene.
  • Conte var fristet av tilbudet om å bli Italias landslagstrener etter at Cesare Prandelli trakk seg etter VM i 20142.
  • Conte hadde et anstrengt forhold til noen av spillerne, spesielt Arturo Vidal, som var på vei til å bli solgt til Manchester United.
  • Conte hadde mistet motivasjonen etter å ha vunnet tre strake Serie A-titler og to italienske cuper med Juventus.

Antonio Conte vil tilbake til Juventus.

Massimiliano Allegri er nå rapportert å forlate etter sesongen. «Han tar pengene og drar» sier sjefredaktøren i Corriere dello Sport, Ivan Zazzaroni.

Nylig har Antonio Conte blitt koblet til en retur til Juventus. Nåværende trener Massimiliano Allegri var under stort press i fjor, men denne sesongen ser det ut til å ha fått fart i laget igjen. Ivan Zazzaroni sier at Allegri likevel ønsker å forlate den italienske klubben.

– Når det gjelder Allegri, så ønsker han å forlate Juventus. Han tar pengene og drar. Det er alt. Det er normalt, sier Zazzaroni,

– Allegri tilhører et annet Juventus nå. Jeg tror han slutter etter sesongen.

Les: AS: Real Madrid skal ha en spiss i januar, her er de fire alternativene

Zazzaroni mener også at det ikke er en godt bevart hemmelighet hvem som ønsker å trene Juventus den dagen Allegri bestemmer seg for å dra.

«Alle vet at Conte vil tilbake til Juventus. Han droppet Napoli fordi han har andre ideer»

Antonio Conte trente Juventus mellom 2011 og 2014. Han vant tre Serie A-titler i løpet av sin periode som trener. Etter at han forlot Juventus har han trent klubber som Chelsea, Inter og Tottenham.