Er ikke opp til oss.

Det er mulig den legendariske Barcelona spilleren og manager Xavi Hernandez allerede har falt ned i sine spor og ikke er klar for endringer.

Xavi Hernandez lar Sergino Dest være ute i kulden, men han er ikke den eneste!

Barcelona har bare fire dager igjen på overgangsmarkedet og Xavi Hernandez har gjort det klart at det er én posisjon han ønsker styrket mer enn andre.

Les: Pique fikk beskjed allerede i mai – nå kommer det

En skikkelig stabeis!

Alle som ikke var med på sommerturneen skal ut. Barcelona gir klubbens rikeste en fet fallskjerm

I forkant av kampen mot Real Valladolid i dag klokken 1930, var Xavi temmelig sur da reportenere nevnte Memphis Depay Pierre-Emerick Aubameyang sin mulige exit fra Camp Nou. Han avviste også et spørsmål om Marcos Alonso.

På spørsmål om han ønsket å styrke bakspillerposisjonene, var Xavi langt mer imøtekommende og avslørende om at han virkelig ikke er fornøyd med alt han har. Sergino Dest fikk vite hvor lite han var ønsket.

«Når vi ser banen til [Alejandro] Balde, har vi posisjonen som venstreback godt dekket, på høyrebacken har vi Sergi og Dest, men han kjenner klubbens situasjon og min holdning til ham.»

«Sergi, Ronald [Araujo] eller Jules [Kounde] må spille. Klubbens intensjon er å styrke høyrebackplassen.»

Sergino Dest ønsker å bli i Barcelona uansett hvordan holdningen til ham nå er, ifølge Diario AS. Den amerikanske landslagsspilleren ønsker ikke å forlate før VM i 2022. Imidlertid ser det ut til at Xavi gjør det han kan for å tvinge ham ut av klubben.

Det virker klart at dersom de kan finne en spiller som de kan snike inn under La Liga sitt lønnstak, vil Barcelona lete etter en høyreback i dagene som kommer. Til tross for Dests ønske om å bli i klubben, risikerer han å stå uregistrert for ligakamper hvis det kommer ned til et valg mellom ham og en ny signering.

LES: To norske spillere troner øverst i de beste klubbene i Premier League!

Med andre ord, planen er å fortsette å kjøpe og så få problemer med å melde opp spillere istedenfor å benytte noen man allerede har som er høyt motiver.