"Parky" og James McClean

Ja, vi må innrømme at vi lar oss sjarmere av hele Wrexham-prosjektet til Ryan Reynolds og kompisen Rob McElhenney. For den walisiske byen er dette alt annet enn sjarmerende underholdning og kjendiseri. League Two-status er enormt, målet om videre opprykk for den eldste klubben i Wales engasjerer hele lokalsamfunnet. En 34-åring med 100 landskamper er overtalt til å droppe spill i divisjonene over.

TV serien Welcome to Wrexham som du kan se på Disney + er i stor grad med på å finansiere satsningen til klubben, både direkte og ved den ekstreme interessen serie og filmstjernen Ryan Reynolds skaper. – Sesong to kommer 12.september.

Les: Henter André Onana erstatter i Bayern München

James McClean er kjent på balløya etter å ha spilt klubber som Derby, Sunderland West Bromwich og Stoke. Siden 2021 har han spilt for Wigan (andre runde i klubben), forrige sesong ble det dessverre nedrykk fra Championship. Nå hopper McClean nedover ligasystemet og lander i League Two hos Wrexham.

Wrexham har bekreftet signeringen av James McClean fra Wigan Athletic på en avtale til litt over tre millioner kroner.

Den 34 år gamle kantspilleren, som nylig fikk sin 100. landskamp, har signert en en-sesongskontrakt i League Two-klubben med opsjon på forlengelse.

«Jeg er veldig glad for å signere for Wrexham,» sa den tidligere Sunderland- og West Brom-vingen til Wrexham sine nettsider. «Det er et prosjekt som er veldig spennende og jeg ser frem til å være en del av det.

– Klubben har ambisjoner om å gå enda lenger, og jeg er en veldig ambisiøs person. Jeg er en som er drevet og jeg ønsker å være en del av den reisen.»

Wrexham-manager Phil Parkinson er fornøyd med deres uten tvil største overgang til dags dato. «Jeg er veldig fornøyd med signeringen av noen med kaliber James,» sa han.

«Som jeg sa i sommer, handler det om å være tålmodig og få inn spillerne som kan være sterke tilskudd til troppen vår fremover.»

Les: Tottenhams fjerde sommer signering ser ut til å bli den dyreste

Unødvendig å si at dette er en sterk, sterk, signering av Wrexham-gjengen. Vi gratulerer.