(foto: bayern, twitter)

Det skal bli spennende å se om Manchester United sin nye førstekeeper André Onana faktisk klarer å levere på samme nivå som David de Gea som ikke fornyet sin avtale etter 12 år på Old Trafford.

Den tidligere Ajax keeperen har så langt i sesongoppkjøringen ikke vært like imponeredene som han var sist sesong for Inter Milan. – Overgangen for 14 dager siden var svært god butikk for Serie A klubben som fikk han på en gratis overgang i fjor sommer. Sjekken fra Manchester United var på 52,2 millioner euro.

Les: Tottenhams fjerde sommer signering ser ut til å bli den dyreste

Manuel Neuer er snart tilbake!

For noen dager siden dukket det opp rykter om at Inter Milan snakket med den sveitsiske keeperen Yann Sommer, som ble hentet inn i all hast da Bayern Münchens førstekeeper Manuel Neuer skadet seg på skitur rett etter Tyskland røk ut av VM i Qatar.

Les på F7: Den japanske spillprodusenten Nintendo tjener rått på nytt Zelda-spill og Super Mario-filmen

Yann Sommer som har bygget seg opp solid erfaring etter over ni år i Bundesliga alt minus det siste halvåret for Borussia Mönchengladbach kommer svært rimelig til Inter Milan. Sky Sports melder at overgangen er verdt seks millioner euro for det var aldri aktuelt for den 34 år gamle keeperen å gro fast på benken bak en av verdens beste keepere.

Sommer holdt nullen åtte ganger på 25 kamper for Bayern München.

Les: Blackburn får sin mann fra Eliteserien