Chiquinho. (foto: wolves, twitter)

Da Nuno Santo ble hentet til Wolverhampton fra Porto i 2017, ble dette starten på en strøm av portugisiske spillere til Molineux Stadium. Santo viste at portugisere behersker engelsk fotball både på banen og i regissørstolen, noe Wolves ikke har tvilt på selv etter Santos exit i 2021.

Inn kom landsmann Bruno Lage, på tirsdag ble det bekreftet at nok en portugisisk spiller hentes inn til Wolves-troppen.

Les: PSV har jobbet hardt for å gi Ajax en skikkelig nesestyver

21-åringen Chiquinho hentes fra portugisiske Estoril, der vingen denne sesongen har dratt til med 4 scoringer og 6 assists på 20 kamper. Etter å ha spilt fire kamper for det portugisiske U20-landslaget, viste Chiquinho at han er klar for neste trinn. I november kom debuten på U21-landslaget.

Hos Wolverhampton er det mildt sagt stor entusiasme for 21-åringen.

-Chiquinho er en ung, spennende og talentfull spiller som har prestert virkelig bra i de portugisiske ligaene i de siste sesongene. Hvis han fortsetter utviklingen som nå, tror vi han blir en forrykende god forsterkning, sier teknisk direktør Scott Sellars til klubbens hjemmeside.

21-åringen behersker begge vingposisjonenen på banen, for oss lukter dette en fullverdig erstatter til Adama Traoré.

Les: Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Chiquinho blir dermed 11. portugisiske spilleren i ulveflokken til Bruno Lage. Etter å ha opplevd hvordan landsmennene til Ronaldo klarer seg i verdens tøffeste liga, kan vi ikke kalle det annet enn skikkelig spennende.