Viktig valg. (foto: villa, twitter)

Da Joe Worrall var på utlån fra Nottingham Forest til Rangers i 2018/19-sesongen, ble det debut i europaligakampen mot Villareal (2-2). Etter kampen holdt ikke den da ferske Rangers-manager Gerrard igjen på superlativene: «He was outstanding!». Nå er Worrall tilbake hos Forest, men ikke for lenge.

Det er The Athletic som hevder midtstopperen med 22 Championship-kamper denne sesongen er på ønskelista til David Moyes. West Ham konkurrerer om Champions League-kvalikplass, men 25-åringen fra nestøverste divisjon skal holde Premier League-nivå. Worrall beskrives som en no-nonsense player, noe Moyes digger, og ble linket til West Ham allerede tilbake i desember.

Les: Herrera nekter å dyttes inn i byttehandel hos en av Manchester Uniteds rivaler

Ifølge The Athletic ser Moyes på Worrall som en backup for Angelo Ogbonna, og London-klubben jobber aktivt for en overgang selv om 25-åringen for tiden er ute med brukne ribbein.

West Ham er ikke de eneste som har skjønt at Worrall er klar for nivået i Premier League. I november var midtstopperen nær en signering med en Premier League-klubbe (trolig Southampton), nå ryktes det at Steven Gerrard jobber med å hente sin favoritt til Villa Park.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Gerrard fikk bare Worrall i én sesong hos Rangers før han ble hentet tilbake til Forest, men fikk sett Worrall på kamparenaen i solide 32 kamper og vet utmerket hva som bor i spilleren.

Les: Ashley Young skikkelig i støtet: 3 Premier League-klubber kjemper om signature

For oss lukter det Aston Villa på midtstopperen.