Traoré. (wolves, twitter)

Vi misunner ikke planleggere og forhandlere i de største klubbene når det nærmer seg overgangsvindu. Selv om de tar seg godt betalt, er det så mye som skal klaffe for at klubben kommer styrket ut etter deadline day. Hos Barcelona skal det lempes ut spillere som er overflødige eller for dyre, viktige spillere på kontraktsutløp skal overtales til å bli og eventuelle erstatninger må sikres. På Camp Nou dreier det meste seg nå om en fransk 24-åring.

De siste ukene har det blåst opp til kraftig storm rundt kontraktsforhandlingene mellom Ousmane Dembélé og Barcelona. Xavi krevde signatur NÅ, sportsdirektøren nektet franskmannen spilletid uten signatur på forlengelsen og spillerforeningen i La Liga raste over det de så på som Barcas ulovlige press på en spiller.

Les: Risikerer å miste spilleren Erling Haaland beskrev som det største talentet i verden

Noen få dager før overgangsvinduet lukker har partene trukket tilbake til forhandlingsrommet. Ifølge ESPNs kilde hadde Dembélés agent et møte med Xavo og Jordi Cruyff på onsdag. Her la agenten frem 24-åringens ønske om å bli, men har fortsatt ikke blitt fornøyd nok med femårsavtalen til å signere.

Barcelona liker lite fintene til 24-åringen på forhandlingsrommet. (foto: barcelona, twitter)

Klokka tikker avgårde, og Xavi står uansett med et offensivt problem med Ansu Fati ute med skade. Med La Liga hengende over skulderne til Barca-ledelsen for å kontrollere utgiftsnivået, er Dembélés avgjørelse det som styrer Barcas aktivitet på overgangsmarkedet. Ifølge ESPNs kilde har Barca innsett at med under uken igjen av vinduet blir det umulig å få på plass en avtale om Alvaro Morata der leieoppholdet hos Juventus avbrytes.

Ifølge ESPNs kilder var Barcleona tidligere i måneden i samtaler med Tottenham om en 20 millioner euros overgang for Adama Traoré. Den tidligere La Masia-spilleren har vokst seg (bokstavelig talt) stor, og blir nå sett på som et fullgodt Barca-emne.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Tottenham og Conte har jobbet knallhard for å lande en avtale med Traoré, men nå ser det ut til å butte for Spurs (les: Har ikke lyst til å spille for Antonio Conte. Barcelona har et godt forhold til Wolverhampton gjennom Premier League-klubbens kjøp av Nelson Semedo og Francisco Trincao, noe som kan gi Barelona et ekstra ess i forhandlingene.

Vet ikke hva han har i angrepet, heller ikke hva han får. (foto: barcelona, twitter)

Les: West Ham kaster seg over en av Steven Gerrards tidligere favoritter

Likevel, alt dette blir kun prat. En fransk 24-åringen bestemmer handlingsrommet til Barcelona de neste dagene.

OPPDATERT: På lørdag løste det seg for Adama Traoré. Returen til Barcelona ble en realitet.