Skal være med på å finne riktig retning for klubben han har vokst opp i. (foto: west ham, twitter)

De siste to sesongene har Londonklubben gjort en god byggejobb med solide plasseringer på Premier League-tabellen (og nesten-suksess i Europaligaen). Syv kamper inn i årets sesong står klubben med fire poeng og David Moyes sin erkjennelse: «Vi har mistet momentet fra de to siste årene». Nå henter klubben inn spilleren med 550 kamper i Hammers-drakta for å bidra til å snu trenden.

35-åringen Mark Noble la opp etter forrige sesong, åtten år etter debuten i samme klubb. Ingen andre har spilt så mange Premier League-kamper i West Hams historie, nå returnerer Noble til den stolte klubben.

LES: Åpner opp for salg av Bellingham

Som sportsdirektør.

-Jeg føler det er en fantastisk mulighet for å hjelpe klubben på forskjellige måter.. Det er en stor ære for meg å få denne rollen i West Ham United, sier klubblegenden.

Noble kommer ikke rett fra treningsfeltet, 35-åringen har de siste årene brukt tid på å utdanne seg til en rolle i kulissene.

Da er kontrakt igjen signert med West Ham. Selv om jobben starter først 2. januar, er ingen tid å miste for Noble. Overgangsmarkedet i januar kan bli ekstra viktig for West Ham denne sesongen.

LES OGSÅ: Fransk media: Kasper Schmeichel skaper skikkelig dårlig stemning hos Nice