Har hvertfall fått seg litt sol. (foto: nice, twitter)

Hos Leicester var den danske keeperen en klippe, bæreren av klubb-DNA’ et som gjorde Premier League-tittelen mulig i 2015/16. I Premier League ble Schmeichel vurdert som en av de mest stabile og beste. Så ble Leicester og 35-åringen enige om å gå hver til sitt i sommer, for Schmeichel skulle et nytt fotballeventyr starte i feriebyen Nice.

Ligue 1-klubben eies av engelskmannen Jim Ratcliffe, som i disse dager jobber med å lirke Manchester United ut av grepet til den amerikanske Glazer-familien. Det var til stor fanfare at klubben hadde overbevist en av Premier Leagues beste keepere til signering. Snart to måneds tid etter overgangen er det ikke akkurat full harmoni i Nice-leiren.

LES: Alexander Isak forlater den svenske landslagstroppen

ifølge franske RMC Sport har Schmeichel rukket å skape stor frustrasjon i spillergruppa. Dansken skal ha et noe laidback forhold til klubbens møtetider og påbudte fridager, det at 35-åringen kom til klubben med for høy fettprosent (?) har ifølge det franske mediet også skapt misnøye.

Og det slutter ikke der. RMC Sport hevder representanten til Schmeichel har holdt en tett dialog med klubbeier Ratcliffe, også om spilletid for klienten. Det ble jobbet for at Schmeichel skulle ha startplass i den første kampen, trener Lucien Favre gikk ikke med på dette, og lot Marcin Bulka vokte målet.

LES OGSÅ: Bestemte seg tidlig for ikke å spille for Man United

Det har blitt seks Ligue 1-kamper fra start siden, på søndag mot Angers (0-1 tap) var det igjen benken på dansken. Nå virker det ikke som det er bare Schmeichel som lager dårlig stemning, ifølge RMC Sport er Favre snart ferdig som trener etter en seig start med 8 poeng på 8 kamper.