(foto: west ham, twitter)

Tidligere i uken skrev vi om at David Moyes og gjengen hadde klinket til og sendt inn et høyere bud en PSG, noe som er «en prestasjon» i seg selv. Det er liten tvil om at London-klubben har funnet angrepsspilleren det skal satses på, eller som den italienske klubbdirektøren beskriver 23-åringen: «Den komplette angrepsspilleren.»

Liverpool har skaffet seg Nunez, Arsenal sin Gabriel Jesus, City hentet inn Haaland, Chelsea sin Sterling, Tottenham Richarlison. West Ham har også satt seg fore å starte sesongen med en skikkelig kanon på topp.

LES: Villig til å gjøre «alt» for å signere Ronaldo

Selv om London-klubben har spilt seg opp som en av balløyas 5./6. beste klubber med påfølgende pengestrøm, er ikke David Moyes akkurat vant til at klubben hans står igjen som budvinnere i kampen mot gigantene. I tilfellet Gianluca Scamacca har dette skjedd.

23-åringen har spilt seg inn på det italienske landslaget (7 kamper) hos Sassuolo, 11. beste klubb i Serie A forrige sesong, men har vært stort sett på utleie siden 2017. Fire sesong på utleie har det blitt på senterforwarden, mens gjennombruddet hans kom tilbake hos Sassuolo forrige sesong. 32 Serie A-kamper på banen, 16 scoringer, 6. største topppscorer i Serie A!

Sassuolos administrerende direktør kan ikke styr seg og legger ut om forhandlingene før overgangen er offentliggjort.

-36 millioner euro pluss 6 millioner euro i add-ons pluss 10 ved videresalg av Scamacca. Det lyder godt i mine ører. West Ham er også en selgende klubb begynner Sassoulo-bossen til Corriere dello Sport.

Før han legger ut om hva West Ham-supporterne kan vente seg.

-Scamacca er nåtiden og fremtiden for Italia. En komplett angrepsspiller. Han har forbedret seg mye de siste årene, men han har stadig et utnyttet potensiale, skryter direktøren.

LES: Viste han ikke trenger en Haaland eller Nunez – Barcelona har også truffet blink

Overgangen er fortsatt ikke offisiell når overgangssummen deles med verden, men ifølge Sky Sports har Sassuolo akseptert budet.