Sterling fikk ikke mange minuttene, men klarte ikke å gjøre som Jesus, Raphinha, Nunez og Haaland i ny klubb. (foto: chelsea, twitter)

«Vi ble slått av et lag som ikke engang spiller i Champions League», var kommentaren til Thoms Tuchel etter at Arsenal gjorde det samme som Manchester United gjorde med Liverpool i testkampen. Nå mistenker vi Tuchel å like rollen som underdog, noe han med Sterling og Koulibaly ikke har grunn til, men tror tyskeren når han sier at de ikke er i nærheten av duoen på topp.

4-0 tap mot Arsenal er smertefullt for de nye eierne og en Thomas Tuchel som skal imponere de nye eierne. Nå roper Chelsea-manageren varsko bare uker før sesongstart i Premier League.

LES: Barca-presidenten forklarer at Frenkie de Jong er tapt for Manchester United

-Hvis man ser på våre to siste uker og vår kamp i dag, så blir det feil bare å sammenligne oss med de to andre klubbene (Manchester City og Liverpool). Vi ble slått av et lag som ikke engang spiller i Champions League denne sesongen, så for øyeblikket er de to klubbene langt foran oss, sier Tuchel ifølge Football-London.

Før han legger til etter tapene mot Charlotte (på straffekonk) og Arsenal:

-Følelsen min for den nye sesongen er ikke bra, for jeg vet ikke om jeg noensinne har tapt en kamp 0-4, kommer det fra Tuchel.

LES: Ozan Kabak returnerer ikke til Premier League – signerer for «en av de mest spennende klubbene» i Bundesliga

Men viser samtidig eierne at han er rett mann på rett sted.

-Men en dårlig pre-season betyr ikke nødvendigvis at det også blir en dårlig sesong… Jeg skal finne løsningene, avslutter tyskeren.

Kampen mot Arsenal bar preg av basketball-bytter gjennom hele kampen, men der Gabriel Jesus, Raphinha, Darwin Nunez og Haaland dundrer i vei med scoringer fra start for ny klubb, klarte toppsignering Raheem Sterling ikke å markere seg noe spesielt. Vi får ta Tiuchel på ordet at han skal finne løsningen.