Har pekt ut en fransk tenåring.. (foto: bayern, twitter)

De siste tre sesongene har Robert Lewandowski levert Bayern München 55, 48 og 50 mål. Nå løper 33-åringen rundt i Barca-drakt, mens Bundesliga-giganten jobber med en verdig erstatter på kort og lang sikt. Julian Nagelsmann har funnet en 17-åriing som skal starte med 10 scoringer i første sesong for å øke til 40.

L’Equipe har tidligere i sommer skrevet at det franske stortalentet Mathys Tel hentes til Bayern fra Rennes i sommer, noe Julian Nagelsmann ikke har problemer å snakke om.

LES: West Ham har sikret seg «den komplette angrepsspilleren»

På spørsmål om Tels kvaliteter og potensiale, drar Nagelsmann frem superlativene.

-Han er meget dyktig ung angrepsspiller som kan spille oppe foran eller på vingen. Det er vanskelig å spå i profesjonell fotball, men én dag kan han bli en av de beste i sin posisjon, begynner Nagelsmann på helgens pressemøte.

LES: Ozan Kabak returnerer ikke til Premier League – signerer for «en av de mest spennende klubbene» i Bundesliga

Ifølge L’Equipe må Bayern ut rundt 370 millioner kroner for supertalentet, men skal vi tro Nagelsmann er dette godt anvendte penger.

-Jeg har en visjon om at han én dag skal score 40 mål i sesongen, men i den første sesongen vil 10 også være tilfredsstillende, kommer det fra Bayern-manageren.

Da er lista lagt for 17-åringen, vi venter på bekreftelsen.