Klar for neste utfordring. (foto: atletico mg, twitter)

Det har aldri vært stille rundt Diego Costa når han har vært på kamparenaen hos Chelsea, de spanske landslaget eller hos Atletico Madrid. Chelsea-supporterne elsket sin fotballkriger, motstanderne – og Antonio Conte – slet med urokråka. For oss blir fotballverden litt fattigere når Costa ikke del er av fotballsirkuset, nå nærmer det seg et comeback.

33-åringen har stått uten klubb siden i vinter etter at han forlot brasliianske Atletico MG (les: Diego Costa trekker seg etter å ha vunnet The Double). I januar hevdet brasiliansk media at Mikel Artetas menn hadde tatt turen for å diskutere muligheter med Costa, dette ble forsterket da Mineiro-direktør Rodrigo Caetano bekreftet at Costa ønsket å komme seg videre. Costa gjorde seg tilgjengelig for en snarlig overgang til Premier League, men all futt forsvant fra det spektakulære comebacket i Premier League.

LES: West Ham har sikret seg «den komplette angrepsspilleren»

Nå går vi snart over i måneden for sesongstart rundt i de største europeiske ligaene, ifølge Mundo Deportivo har senterforwarden vært i tett dialog med La Liga-klubben Rayo Vallecano, som har tilbudt 33-åringen en toårsavtale.

Ifølge det spanske mediet er spilleren åpen for å signere, med retur til Spania med familien. Takker free agent Costa ja til tilbudet, blir dette et comeback i La Liga. 73 scoringer og 38 assist på 205 La Liga-kamper viser at Costa stortrives i spansk fotball, for La Ligas 12. beste klubb forrige sesong vil signeringen av free agent Costa kunne bli et varp.

LES: Bayern München har funnet sin neste Lewandowski: «En dag skal han score 40 mål i sesongen»

Vi gleder oss uansett til å se villmannen Costa herje med forsvarsspillerne.