Phil Jones og Wayne Rooney

Manchester United toppscorer gjennom tidene Wayne Rooney er godt i gang med å bygge seg opp som manager, etter heroisk innsats for Derby ble han hentet til MLS og klubben han spilte for i to sesonger mot slutten av sin karriere DC United som manager.

Han jobber med å forsterke laget, noe de sårt trenger etter en elendig sesong. – DC United ligger nederst i Eastern Conference. Wayne Rooney har satt kontakt med sin gamle lagkamerat Phil Jones. Da midtbanespilleren ble hentet til Old Trafford fra Blackburn var allerede Wayne Rooney godt i gang med å bli en Manchester United legende. – De to var lagkamerater helt til Rooney etter tretten år gikk tilbake til Everton i 2017.

Les: Kristoffer Askildsen som var nære på å bli sendt hjem i vinter blir i Serie A

Phil Jones som er på Manchester United sin salgsliste etter å ha opplevd store skadeproblemer de siste årene skal være svært opptatt av å få spille, noe han nesten ikke har fått av noen av de siste Manchester United managere.

Daily Star melder at Wayne Rooney, ønsker å ta Jones til MLS. Han skal ha fått et rungende ja fra Phil Jones om han er interessert.

Les: Luis Suarez tilbake på treningsfeltet hos Barcelona!

Totalt har Phil Jones spilt 229 kamper i United-trøya. Hans nåværende kontrakt strekker seg til juni 2023.