I det som nå kan omtales som "pausen" har Wanda Nara latt sin naturlige (nesten) hårfarge komme fram igjen.

Vi gleder oss over at to sjeler har klart å finne tilbake til hverandre etter en tid med trøbbel. Wanda Nara og Mauro Icardi er over gjennomsnittet flinke til å dele sin hverdag med hverandre og vi følger opp. – Alt egentlig for å slippe å skrive om kampen mellom Norge og Spania i går.

Paret fant tilbake til hverandre på fotballspillerens tur til Argentina, dette må naturligvis feires, men ikke helt uten en liten stikkpille. Wanda Nara minner Mauro Icardi om hans affære med China Suarez.

Les: Manchester City stjerne godtar å tjene mindre i Barcelona

Det som for kort tid siden var helt umulig har nå skjedd. – Ifølge deres sosiale profiler ser det ut til at en forsoning er funnet sted. Vi i sporten følger de to turtelduene minutt for minutt!.

Mauro Icardi er i Argentina og utnytter landskampspausen. Fotballspilleren har reist i følge med Francesca og Isabella, døtrene han har med Wanda.

Den argentinske forretningskvinnen har feiret dette besøket for å forsone seg med Icardi, og har gitt ham flere gaver og fulgt ham til forskjellige arrangementer. En av dem har vært bryllupet til den argentinske skuespillerinnen og programlederen Lizy Tagliani med modellen Sebastian Nebot.

Wanda Nara likte det veldig godt, siden hun opplever et stort profesjonelt og personlig øyeblikk. Denne uken har Wanda debutert på argentinsk TV som programleder for programmet ‘Masterchef’, med suksess.

På arrangementet danset Icardi og Wanda. Under en av sangene som ble spilt, benyttet Wanda Nara anledningen til å sende en melding til Icardi, som viser at hun ikke har glemt hans affære med China Suarez.

Les: Balotelli aksepterer ikke klagingen fra Mancini

Wanda Nara benyttet seg av velkjente triks for å minne sin mann om hva han har går glipp av.

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et innlegg delt av Wanda nara (@wanda_nara)

Med sangen «Mentiroso» dedikerte Wanda Nara den til Icardi, og indikerte med fingeren til spilleren at hun ikke glemmer at han var utro mot henne med Suarez, som sett i en av hennes Instagram-historier. Wanda tilgir, men glemmer ikke hva Icardi gjorde.