To gode venner

Lionel Messi sin gigantkontrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, det er få klubber i land som ikke henger vantro som har råd til å matche lønna. – Det mest sansynlige lenge har vært en forlengelse med PSG og det er slettes ikke av bordet enda.

I Saudi-Arabia håper de at Lionel Messi skal slutte seg til sin store rival Cristiano Ronaldo , det skal allerede ligge et lønnstilbud på bordet som er hinsides all fornuft. Det snakkes også om flere klubber i MLS inkludert David Beckham sin klubb Inter Miami, men da må tidenes lønnsvinner gå ned i lønn.

Utsiktene til at han forblir i Ligue 1-klubben ser ut til å ha blitt svekket av klubbens skuffende utgang fra Champions League. – RAC1 melder at han «seriøst vurderer» muligheten for å komme tilbake til Barcelona.

Les: Tom Brady blir med på «Netflix comedy roast», men bare hvis det ikke er noen Gisele-vitser

«Leo Messi vurderer muligheten for å returnere til Barça neste sesong. Det var et alternativ han i utgangspunktet ikke tenkte på grunnet det som omtales som en traumatisk exit, men i løpet av de siste månedene skal mange sår grodd.»

Barcelona ønsker selv sagt en retur for tidenes Barcelona-spiller, men det er problemer.

«Barcelona er ikke utelukket, men samtidig er Messi klar over at det ikke er lett å finne økonomi som kan forsvare det.

Barcas problem er at La Liga har bedt dem om å spare 200 millioner euro før de kan registrere nye spillere neste sesong, det understrekes det at enhver avtale vil være «veldig komplisert» .

Les på Radiosporten: Arsenal hyller sin gamle midtbane-elegant Mesut Özil