Spørs om Ten Hag trenger en rookie til. (foto: united, twitter)

Ingen ting er avgjort når PSG, Tottenham og Bayern München også holder track med den franske midtstopperen, men Manchester United skal være et skritt nærmere etter å ha åpnet samtaler med Axel Disasi – og satt opp tempoet i prosessen.

Victor Lindelöf og Harry Maguire er begge varslet på vei bort fra Old Trafford i sommer, ifølge Daily Mail er Manchester United godt i gang med samtaler med en erstatter. Det engelske mediet hevder det ble holdt innledende samtaler med Diasi i januar, nå har dette utviklet seg til en konkret interesse.

LES: Football-Insider: Selger superflopp med rabatt på over 60 millioner pund

Forrige sommer uttalte Monaco-spilleren til RMC da han var linket til PSG, at: «Jeg liker England, det er en veldig spennende liga. La oss si at det er min favorittliga», kom det fra midtstopperen.

Ikke til å misforstå, dette var en klar invitasjon til Premier League-klubbene om å ta kontakt.

I Ligue 1 denne sesong har 25-åringen vært outstanding, en viktig bidragsyter til at Monaco så langt er på en sterk 4. plass. Disasi ruver 1,9 m over gressmatta, har bidratt med to scoringer og tre assists i serien, i tillegg til to scoringer i Europaligaen. Nå er midtstopperen hentet inn til Deschamps landslagstropp i EM-kvaliken.

LES: Ingen har betalt mer enn Chelsea i fallskjermer! Her er topp ti listen i verden

Disasi ble hentet til Monaco fra Reims i 2020, nå peker pila mot Premier League der Manchester United har manøvrert seg i posisjon for en potensiell signering.