Penger er ikke lenger et tema for Potter-familien. (foto: chelsea, twitter

Hvis vi ser bort fra at spilleren casher inn millioner i uka på å sitte på benken, er dette egentlig en kjip historie for spissen som endelig etter motgang på Old Trafford kom tilbake i toppform som en av Europas vasseste angrepsspillere 2020/21-sesongen. Vi snakker selvfølgelig om Romelu Lukaku.

Etter supersesongen under Conte, var det tilbake i en sportslig dyp grøft hos Chelsea. Fortsettelsen på nedturen kom på utleie til Inter Milan og retur San Siro. Nå er det ingen grunn til å synes synd på Romelu Lukaku, han er økonomisk sikret for livet, men når Inter Milan-presidenten forrige uke gikk ut og tørt kommenterte at Lukaku ikke er i nærheten av formen de opplevde fra belgieren under Conte, skjønte alle at det bærer tilbake til Stamford Bridge.

LES: Manchester United i samtaler med Liverpool-flopp!

Klar for å bli en av nøkkelspillerne til Graham Potter?

Nope. Ifølge Football-Insiders kilde er Chelsea å nå villig til å ta et enormt tap på superflopp Lukaku. Belgieren ble hentet til klubben for 97,5 pund, nå skal Todd Boehly og gjengen ha signalisert de er villig til å akseptere bud på under 30 millioner pund. Fortsatt vanvittig mye penger, men sett i en fotballsammenheng en gedigen dumping av prisen.

LES OGSÅ: Spansk domstol sender Barcelonas juvel på stø exit-kurs